Naschools Sporten op de Willem de Zwijgerschool

 

Wil je graag meedoen aan het naschoolse sporten, klik dan op deze link: WDZ Naschools Sporten Aanmeldformulier

Lees even goed hoe het werkt als je nog niet eerder meegedaan hebt. Bij de activiteiten staan de datums waarop het gaat plaatsvinden.

Wil je graag meedoen aan het Naschoolse Sporten op de Willem de Zwijgerschool, vul dan dit formulier in.

In het schooljaar organiseren we 3 periodes van 10-14 weken. Daarin bieden we een gevarieerd programma welke wordt ingevuld door meester Wijnand. Sommige activiteiten zijn onder leiding van een match die co√∂rdinator is bij een sportvereniging. Het is mogelijk om je bij meerdere activiteiten aan te melden.

Meedoen: Naschools Sporten is een succes op de Willem de Zwijgerschool en dat enthousiasme zien we terug in het aantal aanmeldingen en het plezier dat de kinderen hebben. Belangrijk is wel dat het Naschools Sporten geen naschoolse opvang is. Kinderen die hiervoor worden opgegeven moeten ook echt hieraan mee willen doen. Er zijn geen kosten aan verbonden, wat niet betekent dat het vrijblijvend is.

Kleuters: Het blijkt dat de hele jonge kinderen vaak niet goed mee kunnen komen met de balsporten. De oudere kleuters (groep 2) kunnen dit al beter en willen we de kans geven met de activiteiten mee te doen. Voor sommige kleuters is het te spannend, voor andere kleuters zijn de activiteiten te serieus en zitten ze nog in een fase waarin spelen belangrijker voor hen is dan echt een sport onder de knie krijgen. Hier is weinig ruimte voor bij het naschoolse sporten.

Mochten er veel aanmeldingen zijn bij een bepaalde activiteit, dan zal er gekeken worden of er wat geschoven kan worden in de groepen of dat een groep gesplitst zal worden binnen de periode. Vaak zal ik dan op klas de splitsing bepalen. Is het handig voor jullie om bepaalde kinderen (broers/zussen/vriendjes) bij elkaar in de groep te hebben, geef dat dan aan bij opmerkingen. Dan ga ik proberen dat voor elkaar te krijgen.

NSO: Gaat uw kind naar de NSO, dan moet u zelf bij hen ook even doorgeven als uw kind gaat deelnemen aan het Naschools Sporten.

Communicatie zal per e-mail verlopen. Zorg dat alle gegevens volledig, juist en duidelijk zijn ingevuld. Omdat de bolletjes niet meer uit gaan na het aanklikken is er ook de optie "deze niet" bij iedere activiteit.