Snowboarden met Surf's Cool

ingevoerd op 08-10-2018

Gepubliceerd:

Surf ’s Cool! haalt elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kinderen van verschillende scholen op, we gaan met ze snowboarden in de Uithof.

We bieden dit aan, aan de hand van een programma van 8 weken.

Uw zoon of dochter krijgt 8 weken lang 1 dag per week snowboardles, wordt opgehaald van school en wordt tot uiterlijk 18.30 begeleid door onze instructeurs.

Voor € 456,50 krijgen de snowboarders:

* School pickup

* 8 lessen van 1 uur gedurende 8 weken

* Diploma’s

* Gecertificeerde en gemotiveerde instructeurs

* Alle materialen zijn inbegrepen

* Dagelijks een hartige snack, drinken en wat lekkers

* Begeleiding direct vanuit school tot uiterlijk 18.30

Na het eerste blok zal er de mogelijkheid worden geboden om door te gaan, de kinderen zullen dan worden indien mogelijk ingedeeld op niveau van hun snowboard capaciteiten en niet op leeftijd. Dit vinden wij belangrijk, om zo echt progressie te kunnen boeken op je eigen niveau.

Belangrijk om te weten is dat de Surf ’s Cool bus maar naar 1 school per dag rijdt, dus het is belangrijk dat er genoeg inschrijvingen komen vanuit dezelfde school op dezelfde dag. Op ons inschrijfformulier kan je aangeven welke dagen je kind beschikbaar is, wij raden aan meerdere dagen aan te geven zodat je kind ook daadwerkelijk de mogelijkheid krijgt om mee te doen. Ook indeling met een vriendje of vriendinnetje naar voorkeur is uiteraard mogelijk en wel zo gezellig! Neem zo snel mogelijk contact met ons op, want Vol is Vol helaas!!!

Email: maica.surfscool@gmail.com, telefoon:: +31-628776728