Kinderboekenweek - vriendschap

ingevoerd op 02-10-2018

Gepubliceerd:

Maandag 1 oktober zijn wij van start gegaan met de Kinderboekenweek met dit jaar het thema VRIENDSCHAP. Helaas vergat het weer even onze vriend te zijn en moesten wij noodgedwongen uitwijken naar de gymzaal voor de opening van de kinderboekenweek. De pret was er niet minder door en onder begeleiding van meester Wijnand en kinderen uit groep 8, werd er vrolijk gedanst en gezongen. 

Komende 3 weken wordt er in school stilgestaan bij de kinderboekenweek. In de groepen worden verschillende activiteiten gedaan die aansluiten op het thema vrienschap, waarbij het lezen natuurlijk centraal staat. Dus komt uw kind thuis met termen als: vriend, mattie, makker, bff, kameraad, homie, maatje en bestie, dan weet u dat dit te maken heeft met de kinderboekenweek. 

Wij wensen iedereen veel leesplezier toe en zijn benieuwd wat voor soorten vrienden jullie allemaal tegenkomen: online vrienden, penvrienden, sportvrienden... en vergeet niet om met je schoolvrienden onder de vriendschapsboog door te lopen. Deze staat bij de ingang van de school en is te herkennen aan zijn felle kleuren.