Afscheid

ingevoerd op 15-12-2017

  • IMG-20171214-WA0001
  • IMG-20171214-WA0002
  • 3

Gepubliceerd:

Erik Schotte (1ste foto)

Afgelopen ledenvergadering hebben wij afscheid genomen van Erik Schotte, die 6 jaar als bestuurslid en de laatste 3 jaar als voorzitter van het bestuur van de Vereniging Willem de Zwijger heeft gewerkt. Erik heeft een heel belangrijke bijdrage geleverd, door de inbreng van zijn kennis en ervaring, bij de realisatie van onze prachtige nieuwbouw.

Dank je wel Erik, we genieten dagelijks met de kinderen van de extra (multifunctionele) ruimte, mede door al je inspanningen.

 

David Thomas (2de foto)

Nog meer afscheid: David Thomas, 3 jaar lang heeft David in de MR gezeten, om vervolgens een aantal jaren bestuurslid en bestuursvoorzitter te zijn. De afgelopen jaren is David voorzitter van de Raad van Toezicht van de vereniging Willem de Zwijger geweest. Nogmaals dank voor al die jaren van inzet voor onze mooie school.

 

Michael Düncker (3de foto)

We nemen ook afscheid van meester Michael. Michael heeft de afgelopen twee jaar als onderwijsassistent zich ingezet voor de Willem de Zwijger. Ná de kerstvakantie zal hij starten in zijn nieuwe baan als onderwijsassistent op een andere school. Dank je wel voor jouw bijdrage en heel  veel succes in je verdere carrière.